Followers

Thursday, 31 March 2011

2nd Give away dari Magrib (GA datang lagi!)


klik banner untuk join GA ini...

kenapa nak hadiah???
~sbb saya suka bile dpt hadiah...ley wat kenangan...

saya nak tag--->>

Tarikh tutup : 8 April 2011 (JUMAAT) 12.00.a.m


...................................................



3 years, 3 weeks & 3 days


klik banner untuk join...

hadiah menarik...rugi kalo x join...
siap dpt diskaun lagi...



tarikh tutup : 27/4/2011


....................................

Saya Sayang Mesir! ‘Patut atau Tidak JPA dan MARA menghantar lagi pelajar ke Mesir’

Salam 1 Malaysia.....


klik banner untuk join...

id fesbok : izzara itazzi
twitter xde...

 ‘Patut atau Tidak JPA dan MARA menghantar lagi pelajar ke Mesir
~ Pada pendapat saya, JPA dan MARA patut menghantar lagi pelajar ke Mesir..wlpon saya bkn lah pelajar yg bertuah untuk ke sana tp saya rasa x salah kalo teruskan menghantar pelajar ke sana..mungkin pelajar tersebut akan lagi berjaya apabila belajar kat sane..bak kata orang dulu2 "jauh perjalanan,,luas pemandangan" & bertambah lagi ilmu pengetahuan...tahniah kepada semua pelajar yang telah dpt peluang belajar kat sane..hargai  lah peluang itu..rmai lagi yg berminat tetapi tidak berjaya..

hadiahnya sangat menarik....rugi tau kalo x join...


Tarikh Tutup Penyertaan

30 Jun 2011, 11.59 malam

p/s : jgn lupe mention meoww cat as a referral korang..


.............................................

Saya Sayang Mesir!

Assalamualaikum kawan2...



klik banner untuk join...

id fesbok : izzara itazzi
twitter xde...


hadiah sgt lah best....
rugi tau kalo x join..

Tarikh Tutup Penyertaan

30 Jun 2011, 11.59 malam

p/s jgn lupe mention meoww cat as a referral korang


...........................................

WinTer VacAti0n giVeaWay...





saya rase saya nak pilih ~~Ireland



sbb ape ea???dah la x pernah smpai sane...saya pilih Ireland sbb kwn sy byk bercerita ttg Ireland..die pernah smpai sane wat Industrial Training...sonok sgt tgk picture die..die ckp Ireland tenang sgt,byk tempat2 menarik...kalo la ade rezeki lebih,,nk jew pergi sane...nak rase sndiri suasana best kat sane...
*
*
*
*
ni gambar yang saya rasekan sgt2..pemandangan yang cntik...boleyh tenangkan fikiran skali...










saya nak tag--->>>






end: 15th APRIL 2011



...............................

Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!


klik banner untuk join...

tajuk contest sangat lah best..teuja nak join...
*
*


*
*
*


gambar kat bawah ni adalah mase bufday kami semua...kami celebrate bufday serentak..ini lah bezfren sy..
kami siap gabung nama lagi tau..nama kami AiZaa AsWaDa...gabungan dr name ain,zaa,asma,wani,linda..
tengok la pada kek kami ade tertulis aizaa aswada kan??...dah lame kami rancang nak clbrate sesama,tp sume bz ngn esemen,tutorial..then,,telah dipikir2, abis diploma bwu pas clbrate kat Pantai Teluk Cempedak...






~kek bufday kami Aizaa Aswada  sweet 21 ~
(kek atas tajaan Ain)





saya nak tag --->>


bufday boy yg akn pilih winner scara random..

~ allaaa...tomey nyer dak ni ~


 Tarikh tutup : 31 MAC 2011



......................................... 

1st GA "Saya Follower m@m@ t0meLL"


klik banner untuk join...

saya nak tag--->>



referral saya : cute mum

tarikh tutup : 19 April 2011


...........................................



1st Giveaway.....



klik banner untuk join...


Blog ini khusus untuk kanak-kanak lelaki. Coz I know how difficult to find clothes for our little boy... ^__^!
~btol2..kalo baby gurl,mcm2 fesyen baju...

Tarikh tutup : 30 April 2011


..................................





Wednesday, 30 March 2011

CONTEST Hadiah Misteri Paklong


saya nak join...walaupon saya bukan org taiping,tp saya nak cuba...
klik banner untuk join...



i- Apakah Slogan Bandar Taiping ?

“Taiping Bandar Warisan” 
“Kebersihan Dijaga Warisan Terpelihara”


ii- Dan lengkapkan pantun berikut :

Anak itik didalam timba,
Anak ayam diatas meja,
Kini saya berkunjung tiba,
Mungkin hadiah itu milik saya..


 tarikh tutup penyertaan : 7 April 2011


....................................




My First GA PRIMROSE TOUCH


klik banner kalo nak join GA ni....

saya nak tag-->>
wani
dayah

Tarikh tutup : 31 Mac 2011

NO KOMEN!!!!hahaha...
xde la nak komen sgt...tp nak bg pendapat la...
background chanteQ,,tp kalo nak lg chanteQ,tulisan mst warne yg terang2..
baru la naik seri orang kate..ye x??

(sorry kalo terasa yer)



.........................................

Putihmerahbiru 1st Giveaway


klik banner untuk join...

warna pilihan saya ofkos la BIRU (biru laut)
~sbb biru itu ketenangan & kedamaian..
~kain sekolah warne biru,rumah sukan pon biru..
~menulis pon guna pen biru...

saya nak tag--->>





 Tarikh tutup : 30 March 2011 / 11.50 pm


............................................................

29th Birthday Giveaway by aNiM


klik banner untuk join skali....





Happy Birthday!!!!!
*semoga panjang umo N murah rezeki....
*semoga hidup dilimpahi dengan kasih sayang Allah...
*semoga dijauhi drp perkara2 yg tidak elok..

~ jadikan hari ini lebih baik dari hari semalam ~

*
*
*
nah!!!ni ade adiah skit..hehehe





saya nak tag--->>

Tarikh tutup : 1 April @ 2.20pagi 



.......................................

1st ga for beloved followers-mutiara nolan

Salam 1 Malaysia....


saya nak join...
kalo ade yang nak join,,,klik kat banner atas ni...

Tarikh tutup : 11 April 2011

p/s : saya nak tag semua yg terjah entry ni...


...................................

Precious Moments Giveaway

Salam sayang semua...



klik banner untuk join giveaway
saya nak tag---->>


Tarikh tutup : 29 April 2011



............................................

Tuesday, 29 March 2011

GA - Senyuman Si Cilik


yeaahh...saya nak join...
nak join??klik kat banner atas ni...
*
*
*
*
*
*
ni anak sedara saya


Nama : Muhammad Zikrullah bin Kasyfi
Nama ibu : Rosieati binti Roslan
Umur : 1 tahun 4 bulan


saya nak tag--->>>



tarikh tutup : 14 April 2011@4 petang



.....................................................

CoNtesT TeRcIpTa uNtUkKU bY Mama RaYyAn

Assalamualaikum kawan2.....


saya nak join contest ni...tajuk contest ni pun dah menarik...
"TERCIPTA UNTUKKU"

kalo kawan2 nak join jugak,,klik jew kat banner...



mereka memang tercipta untukku..my big family..aku sayang sgt kat family..tanpa mereka,kite payah tuk lalui kehidupan sendirian...aku dikelilingi ramai insan yang sayang kat aku..sbb tu la kamoo semua adalah TERCIPTA UNTUKKU....miss u so much..

saya nak tag--->>


tarikh tutup : 03 April 2011


.......................................................

RAIHANA KURUNG GIVEAWAY by RAIHANA


nak join...kalo ade yang nak join,klik kat banner atas ni...

saya nak join kategori  c) gambar anak2 memakai baju kurung dgn aksi paling menarik
tp bukan saya tau..ni anak sedara..




baju kaler silver
Nama : Alifah Ilyana binti Shahabuddin
Umur : 5 tahun lebih

baju kaler purple
Nama : Aina Mia Sara binti Zaradi
Umur : 6 tahun

saya makcik diorg nih..call me cik zaa..

emel : izzarashid@gmail.com



saje je nak pamer
~ ni gmbar Aina Mia Sara mase kecik2 ~



tarikh tutup : 31 MAC 2011



..............................................

CONTEST KUCING PALING COMEL


akhirnya...ade jugak contest tentang kucing....
i love cat...sgt2 suka kucing...id follower saya pon meoww cat...
*
*
*
*
*
*



~sgt2 comel ~


saya bersama anak kucing ...anak kucing yg comel...


saya nak tag--->>

tarikh tutup: 30 April 2011



..............................................

COntest by awien : ''4 sebab sy syg die!!''

Assalamualaikum....


saya berminat nak join....
kalo kawan2 nak join contest ni,,klik kat banner atas ni...

'' 4 sbb sy syg die!!!''
tajuk yang baek punyer...
*
*
*
*

...my love mom...

sebab2 saya sayang beliau --->>>
1. mak melahirkan,mendidik,membesarkan saya
2. beliau xpernah mengeluh membesarkan kami adik beradik walaupon ayah dah tiada 17 taun lalu
3. mak sentiasa senyum depan anak2
4. mak sangat memahami kami adik beradik
5. mak selalu masak sedap2..kalo balik cuti jew,mst mak tny nak mkn ape..
6. dia la idola aku...
7. opss..terlebey sudah..

saya nak tag--->>>
cun


......................................


Contest: Sukan Itu Bergaya


saya sangat lah berminat nak join contest ni...
nak join??klik kat banner,,
*
*
*
*
*


ni la aku mase event kat tasik Putrajaya
*
*
*


video aku ngn partner men kayak TK2 1000m
*
*
*
*
*


our team "UMP PADDLER"
tp salah seorg dr kami dah kembali ke rahmatullah baru2 ini..
AL-FATIHAH tuk arwah Din BP


mase ni ktorg bg support kt our team yg baru nak start game



 "Sukan itu bergaya kerana aku dpt pusing malaysia kalo ade event..then,dpt kenalan lelaki gagah perkasa......


meh nak cite skit sal sukan feberet aku ni..aku start men kayak mase tahun 1 kat universiti..ade senior yg ajak join..then,aku try la turun air kat tasik..diorg ckp beres!!ade gaya main kayak..aku pon terpilih tuk event Majlis Sukan Universiti-universiti Malaysia (MASUM)..happy giler kot,sbb event tu kat Putrajaya..aku men kayak yang jenis TK2 yg men berdua tu..sampai jugak la semi final...hahaha..kayak sebenarnyer best sgt sbb dpt men air..tp sukan ni kne stamina yang tinggi,kalo x,pancit la kat tengah tasik putrajaya tu..aku men tuk 1000m (jauh kan??)..imbangan badan amat penting kalo nak men kayak..kayak ni mudah terlingkup tau..tp aku pandai berenang,no hal la kalo capsize lam tasik..boleyh mandi terus (2 in 1)..

peralatan tuk men kayak:-
1. kayak
2. paddle (pendayung)
3. safety jaket
4. kasut terpulang pd individu (aku kaki ayam jew)


saya nak tag--->>>

.........................................................