Followers

Sunday, 27 March 2011

Contest ♥ I My Friend

Salam Ukhuwah...


YEEAAAHHH!!!!...saya memang nak join...
kalo ade sape2 nak join jugak,,,jom terjah MTT ...

jom tengok gambar ape yang saya nak kasi
*
*
*
*
*
*
*


~ my fwenz & i ~

meh nak story-morry skit...
kami ber5 ni start kawan mase mula2 masuk UMP...dan secara kebetulan,kami sume ni anak jati Terengganu...(bukan pilih negeri OK..)...so,,kami mula rapat & sangat serasi..kalo nak g mane2,mesti kuar ber5..x sonok kalo x cukup gengster geng..kalo antara kami gaduh,msti ade sorang yg jd hakim pendamai...(baik mcmana pon msti ade salah faham kan??)

meh nak kenalkan siapa mereka2 ni...
kami AIZAA ASWADA
sbb ape saya tulis kami??sbb kami gabung nama..
chanteQ x nama gabungan tu??(perasan pulak)
nama2 kami--->> ain, zaa, asma, wani, linda
so,,,tercipta lah nama sepeti diatas...

gambar atas ni mase kami celebrate bezday AiZaa AsWaDa kat pantai teluk cempedak...
saat2 akhir diploma...niwaayyy,,,cayang kowang sume...
luv u allzz...


ini kek bezday AiZaa AsWaDa (disponsor by Ain cyg)

saya nak tag ---->>>

tarikh tutup 18 April 2011


.............................


1 00 menaip disini: