Followers

Tuesday, 29 March 2011

Contest: Sukan Itu Bergaya


saya sangat lah berminat nak join contest ni...
nak join??klik kat banner,,
*
*
*
*
*


ni la aku mase event kat tasik Putrajaya
*
*
*


video aku ngn partner men kayak TK2 1000m
*
*
*
*
*


our team "UMP PADDLER"
tp salah seorg dr kami dah kembali ke rahmatullah baru2 ini..
AL-FATIHAH tuk arwah Din BP


mase ni ktorg bg support kt our team yg baru nak start game



 "Sukan itu bergaya kerana aku dpt pusing malaysia kalo ade event..then,dpt kenalan lelaki gagah perkasa......


meh nak cite skit sal sukan feberet aku ni..aku start men kayak mase tahun 1 kat universiti..ade senior yg ajak join..then,aku try la turun air kat tasik..diorg ckp beres!!ade gaya main kayak..aku pon terpilih tuk event Majlis Sukan Universiti-universiti Malaysia (MASUM)..happy giler kot,sbb event tu kat Putrajaya..aku men kayak yang jenis TK2 yg men berdua tu..sampai jugak la semi final...hahaha..kayak sebenarnyer best sgt sbb dpt men air..tp sukan ni kne stamina yang tinggi,kalo x,pancit la kat tengah tasik putrajaya tu..aku men tuk 1000m (jauh kan??)..imbangan badan amat penting kalo nak men kayak..kayak ni mudah terlingkup tau..tp aku pandai berenang,no hal la kalo capsize lam tasik..boleyh mandi terus (2 in 1)..

peralatan tuk men kayak:-
1. kayak
2. paddle (pendayung)
3. safety jaket
4. kasut terpulang pd individu (aku kaki ayam jew)


saya nak tag--->>>

.........................................................




1 00 menaip disini:

syaza nazura. said...

Thank you join ! :) Teringat last year pergi main kayak kat PLKN masa camping, huhu :D