Followers

Monday, 28 March 2011

Cujen The Lejen 1st Giveaway




yeeaahh....saya berminat nak join cujen the lejen giveaway...
korang nak join x???klik jew kat banner...


meh nak share satu cite klakar...
tapi cite copy paste dari FB kalo x salah....
sudi-sudilah bace yer.....



.................................********........................................


Hello abang...ini ayang..

Sekumpulan lelaki berada di ruang ganti di salah satu tempat gym terkemuka dan ekslusif di pusat bandar, tiba-tiba terdengar deringan handphone di penjuru ruangan gym tersebut.salah seorang lelaki di gym itu menjawab panggilan tersebut,dan terjadilah perbualan seperti berikut:

'Hallo?abang,ini ayang'.

'eemmm....'abang masih kat gym lagi ke?

'ya...'

'ayang sekarang kat shopping mall dekat dengan tempat gym abang.ayang tengok Louis Vuitton punya koleksi beg baru,harganya murah,cuma 7 ribu saja...boleh beli tak,bang?'.

'O.K,beli je kalau ayang suka'.

'ahaks...thanks abang,dan tadi sebelum ayang kesini,ayang ke pameran kereta,dan tengok kereta Mercedes terbaru.ayang sangat suka dengan model baru tersebut,dan ayang sudah berbual dengan penjualnya,dia setuju bagi 'good price'.lagipun bang,bagus juga kalau kereta BMW yang kita beli tahun lalu diganti dengan yang baru'.

'Berapa harga yang dia tawarkan?'.

'Tengah harga promosi,jadi cuma 550 ribu je bang...'.

'O.K lah,pastikan harga itu sudah 'on the road'.

'Great,ada satu lagi bang'.'Apa?'.

'Tadi pagi ayang singgah ke ejen real estate dan rumah yang kita tengok semalam tu dah terjual..!!!abang ingat tak??rumah seluas 1000 meter yang ada kolam renang berbentuk love,ada taman orkid di belakang rumah yang berhadapan lapangan tenis itu,dan yang garajnya muat 4 biji kereta tu....cantik kan bang?'.

'Berapa harganya?'.

'cuma 100 ribu je bang.O.K kan harganya?'.

'O.K,kalau boleh tawar jadi 85 ribu,beli je...'.

'O.K.abang sayang,terima kasih bang.jumpa lagi nanti malam ye??i love you'.

'bye....i love you too'.

lelaki tersebut berhenti berbual dan menutup 'flip' handphone tersebut.

sambil mengangkat tangan dan memegang handphone tersebut,dia bertanya kepada orang-orang yang berada di ruang gym itu,dan dengan suara keras dia berkata:'wooiii....ADA YANG TAHU TAK,INI HANDPHONE SIAPA PUNYA!!???'.



.............................................tamat.....................................................

kalo sayang bertuah,,saya nak hadiah no 1. MNG Tatto Tote Bag



saya nak tag---->>

due date : tuan tanah xgtau ag...




..................................*******.................................

2 00 menaip disini:

cujen said...

thanks join my giveaway..
cerita kelakar tu mmg kelakar. hahahah

Precious Moment said...

jom join.. http://preciousmoment103.blogspot.com/2011/05/contest-i-love-my-momma.html