Followers

Saturday, 28 May 2011

HSUE CRAFT 2nd GIVEAWAY

create your own banner at mybannermaker.com!

klik banner untuk join...


Frama gambar yg kat bawah ni sangat chanteQ...


saya tag : 


Tarikh tutup : 15/06/2011


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.......................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,




The Games Bingo dan Giveaway


klik banner untuk join...

saya tag : 

Tarikh tutup : sehingga 150 penyertaan


...........................................

1st giveaway : FM & Keychain from Pangkor


klik banner untuk join...



hadiahnya menarik...cam kat bawah ni...




tarikh tutup 24 JUNE 2011


..........................................

GA Jemari Emmie


klik banner untuk join...

saya tag : 


hadiah2 memang menarik.....


pemenang bertuah akan dapat adiah kecik daripada CE...

keychain....



Tarikh tutup : 30/06/2011


.....................................................

My Sweet Birthday 1st Giveaway


klik banner untuk join...

HAPPY BUFDAY TO FILA...
~ moga hidup Fila dilimpahi dengan kasih sayang Allah...
~ moga bufday kali ini akan membawa erti untuk Fila,,,

saya letak gambar anak sedara punyer bufday...



saya nak tag : 

Tarikh tutup : 31/05/2011


.....................................









asleenda simple mimple giveaway


klik banner untuk join...

saya tag : 

Tarikh tutup : 03/06/2011


...........................................


Dina top 30 SYTC....

comey2 tol budak2 kat bawah ni...sume duk show gigi...
anak sedara saya pown ade skali...
gud luck Wardinatul Zahirah...


nak tgk sape ag yg tersenarai???
jom klik SINI


.....................................

Thursday, 26 May 2011

Giveaway: Siapa nak ole-ole dari Sabah dan Labuan

kalo nak join GA ni...klik SINI..

saya nak tag : 



Tarikh tutup: 31 Mei 2011, 11.59pm


...............................

Giveaway Who's The Winner ?


klik banner untuk join...

~ oleh kerana saya anak jati TERENGGANU,,,semestinya saya akan sokong negeri sendiri....
TERENGGANU AKAN MENANG...GO..GO...GANU...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........PETEH TEGANU PETEH.........!!!!!!!!!!!!!!



tarikh tutup : 10/06/2011


.............................................

Sweet N Pretty 1st Anniversary GIVEAWAY

Photobucket

klik banner umtuk join...

hadiah nyer sgt menarik...
jom join...



Hadiah tempat pertama
Jubah moden yang anggun




Hadiah tempat kedua
Crochet kitchen towel



Hadiah tempat ketiga
Sang semut yang comel - wire bending
Kepala & ekor si comel diperbuat daripada buah berangan


Tarkh tutup : 10/06/2011


................................

1st Contest from Mummy Dona Kesya " Sedondon "


klik banner untuk join...

jenuh mencari gambar baju sedondon...last2 jumpa jugak...
gambar anak sedara..diorg ni bukan kembar tp cousin..mama diorg ni suka beli baju same..





saya nak tag : 


Tarikh tutup : 10 Jun 2011


............................

lovely thread garden 1st giveaway


klik banner untuk join...

sume item kat lovely thread garden comey2...
so,,saya nak pilih item yg kat bawah ni....



nk join kat blog...
join jugak kat facebook...

id fb : izzara itazzi 


tarikh tutup : 21 jun 2011 (selasa)




hadiah sgt menarik..




...................................

semanis senyum mu ibu contest by yan


nasib baik smpat ag join...xsmpat nak snap gmbr chanteQ ngn my mom...
klik banner kalo ade yg nak join tau..

cari punya cari...
jumpa la gmbr nih...

*
*
*


~ gmbar ni mase picnic kat sekayu tyme cuti skolah ~
*
*
*
*

kenapa saya sayang mak saya????

~ sbb saya rase mak saya lah insan yang paling cekal dalam dunia...saya ade 14 orang adik beradik tp kini hanya tinggal 12 orang...mak la yang menjaga kami semua setelah ayah meninggal mase adik bongsu saya baru lahir..bayangkan...mase tu abang2 sy x bkerja lagi..abang yg kat UM snggup nak stop study sbb nk keje, tlg mak...tp mak x kasi...mak ckp "sesusah mana pon kita,belajar tetap belajar"..ramai kawan2 mak datang nak amik kami sbg anak angkat tp mak x bagi sbb mak sangat sayangkan kami..mak cakap kat diorg "mereka anak2 saya,,saya akan jaga & didik walau macamana cara sekalipon"...mase tu mak jual semua barang kemas,kereta & motor arwah ayah sbb nak bg kami semua hidup..lepas tu mak cuba berniaga sayur,baju2 terpakai..tp skrg mak dah xlarat keje,,umo mak pon da 56..tp Alhamdulillah,,semua abang2 saya x lupa pengorbanan mak..ayah dah 17 tahun tinggalkan kami...sampai skrg,mak selalu ingtkan kami yg kita dtg dari keluarga yg ssh,jd jangan bermegah dgn kemewahan dunia...mak selalu cakap untung ade anak ramai sbb bila mak dah tua,,anak2 ramai yg akan jaga...

itu sahaja cite saya,,kalo nak cite sume,,kne amik mase satu hari la...

......................................end of story................................

saya nak tag : -

Tarikh tutup : 26/05/2011


.....................................................











are u lucky enough!?


klik banner untuk join...

saya nak tag :

Tarikh tutup : 31/05/2011


~ adiah sgt menarik...jom la join... ~


.....................................

1st GA bintanghatyku


jom layan GA...
nk join??klik banner,,,

GA ni senang jew...just vote design kat FB...
so,,sape yg de FB,ley la join...

tarikh tutup : 05/06/2011


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Wednesday, 25 May 2011

SMALL GIVE AWAY by MamaYatie | FM Penyu


MoOd GA datang lagi....
nak join???klik banner atas...

tamat pada : 30/5/2011 @ 11.59pm


FB : IZZARA ITAZZI


...............................

Giveaway Ulang Tahun Pertama QUEENPINK


MoOd join GA datang lagi...jom2...
kalo nak join,,klik kat gambar atas ni..

ni la adiah yg bakal kita dpt...
tomey kan??




TARIKH TUTUP : 6 JUN 2011 JAM 12 TENGAH MALAM


............................................

PERADUAN TEKA GOL


nak teka...
kalo nk join,,klik kat banner atas..



FC BARCELONA (1) MAN UNITED (2)
FC BARCELONA (0) MAN UNITED (1)

go..go..MU...
~actually xminat sgt pown bola ni..tp tau la skit2 psl bola~


TARIKH TUTUP : SEPAK MULA FINAL CHAMPION LEAGUE 2011 (28 MEI 2011)



............................................

Tuesday, 24 May 2011

Drama Nora Elena

Ade yg suka drama Nora Elena angkat tangan....hehehe..aku semestinya x pernah miss tgk cite ni sbb best sgt...

aku ckp best sbb drama ni adalah diadaptasi dr novel Kasih Yang Suci karya Meen ZUlaikha...aku da khatam byk kali novel ni...kisah novel ni sgt2 menarik...rugi tau kalo x tengok...

Drama Nora Elena start pukul 7mlm - 8mlm...setiap isnin hingga khamis

[Kasih-yang-suci[5].png]

novel ni mengisahkan Nora Elena yg sgt tabah hadapi dugaan..wlpon die pernah kne rogol,tp die ttp truskan hidup..then,Elena diputuskan tunang yg dlm satu mase mak die jatuh sakit...die kuat hadapi sume ni...last die tau org yg rogol die mse zaman sekolah tu adalah suami sendiri..lagi la tekanan kan,da la pregnant..tp kerana kasih sayang,mereka bahagia..


antara pelakon utama yg menjayakan drama Nora Elena...


~ Aaron Aziz sbg Seth Tan @ Ah Tan
~ Siti Saleha sbg Nora Elena
~ Zul Ariifin sbg Eid @ Saiful Idham


............................................................................................





Monday, 23 May 2011

Giveaway Belog Nemomimosh


mOod join GA da smpai...
klik banner kalo nak join same...

hadiah GA ni ditaja oleh  Zeera Boutiquee 

tag : 

p/s : kalo saya bertuah,saya nak pilih item no 6...chanteQ...


tarikh tutup : 31/05/2011


.....................................................

GA #6 Di SUFFAH BEAUTY SHOP




 "Suffah Beauty Shop Sedang Mencari New Traders Untuk LITCHIN DEBELLA. Untuk Info Lanjut Click Sini -->http://litchindebella2u.blogspot.com/2011/02/jom-jadi-trader-sekarang-banyak.html ".


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Jun 2011


.......................................