Followers

Thursday, 30 June 2011

Lucky Followers by Meoww Cat

haloO everybody............
tetiba rase nak wat lucky follower to all my followers sebagai penghargaan..
tanpa follower,,siapalah saya...(ayat sedih)...

Dengan lafaz BISMILLAH,,saya merasmikan Lucky Follower by Meoww Cat yang pertama..teruja sebenarnyer...xtau la dapat sambutan ke x....



syarat-syarat : 

1) Wajib follow blog meoww cat ini & my personal blog realiti & fantasi....

2) Wat simple entry dengan tajuk "Lucky Followers by Meoww Cat"..

3) Letak banner meoww cat kat atas tu lam entry korang...pastu link balik kat entry ni..

4) oppsss...letak banner ni kat sidebar skali tau..

5) Tag 3 orang rakan yang lain..

6) Last,,send link blog korang kat komen bawah ni...



tarikh tutup : 30 June 2011
(12 tengahari )

........................................................................................

lupe pulak nak kasi tau hadiah....
hadiah dalam perancangan........
jangan wisau,akan ade hadiah untuk my lucky follower.......

.........................................................................................






senarai nama Lucky Follower by Meoww Cat



Senarai nama yang join Lucky Follower by Meoww cat

KUMPULAN 1


KUMPULAN 2


KUMPULAN 3


KUMPULAN 4


KUMPULAN 5


KUMPULAN 6


kat atas ade 6 kumpulan...bermakna ade 6 hadiah yang akan saya beri...
setiap kumpulan akan ade sorang pemenang...adil kan???saya akan guna cabutan tangan sebab kadang2 random.org ni xpilih peserta first & last,,,sape sokong angkat tangan...hehehe...

minggu depan saya akan umumkan pemenang yer...so,tolong amik perhatian..sbb saya nak pos adiah tu cepat2...gud luck tuk semua yer...

P/S : TOLONG INFORM SAYA KALO NAMA ANDA TIDAK DISENARAIKAN...





Lucky Folwer by Meoww Cat ditutup........

Salam 1 Malaysia.....



dengan lafaz Bismillah,Lucky Follower by Meoww Cat ditutup...
ribuan terima kasih diucapkan kepadan yang dah join....
kepada yang xsempat nak join,join di contest akan datang....


pengumuman pemenang akan disiarkan dalam mase yang terdekat ini...
jadi tolong amik perhatian yer...




Wednesday, 29 June 2011

maklumat terkini Lucky Follower by Meoww Cat

Selamat petang semua....


nak maklum sikit ni....

LUCKY FOLLOWER BY MEOWW CAT ni berakhir esok (30/06/2011)....

pada pukul 12.00 TENGAHARI tau....

so,sape2 yang xjoin lagi..jom cepat2 sebelum kul 12.oo tengahari...

senarai nama peserta ae kat SINI....








Tuesday, 28 June 2011

1ST GIVEAWAY MY-KHALISH


klik banner untuk join...

tag :
izzara
wanie
KH

Tarikh tutup : 30 JUN 2011 






Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!


klik banner untuk join...


Contest end pd 30/6/2011



Sunday, 26 June 2011

Header oh header..aku x reti buat..

Assalamualaikum semua...
blogku nampak suram jew kan??
sebab ape????
sebab xde header blog...
korang yang datang sini mst da xnk dtg tuk kali ke-2 kan???
blog saya x chanteQ...
xreti nak edit2 blog ni...

sape nak tolong ajar wat header???
kalo baik hati,wat kan untuk saya...
hahahaha...

header owg len sume chanteQ....
camne ea diorg edit??

Jom teka hadiah " Hari Guru " eisya


klik banner untuk join...

tarikh tutup ; 26 Jun 2011



Wednesday, 22 June 2011

Hadiah Lucky Follower by Meoww cat

Salam sayang semua....
korang sihat???
kat Terengganu sekarang ni asyik ribut jew...
tu semua dugaann Allah....

korang dah join Lucky Follower by Meoww Cat???
kalo yang xjoin lagi,klik SINI tuk join,,,
sape2 yang dah join,,boleyh la check nama korang kat SINI..

Lucky Follower ni berakhir 30/06/2011 tau..join cepat2...

HADIAH?????
ish2...kalo hadiah,cepat jew nak tau...hehehe...
hadiah xleyh nak tunjuk ag sbb mesti ramai lagi yang nak join kan??
kalo ramai,hadiah pown bertambah lah...

antara hadiah tuk pemenang :-
~ simpack Happy @ Digi  (sape nak angkat tangan)
~ simpack Celcom Blue (ade ke yang nak??)
~ getah rambut yang cute-mute (banyak tau saya beli)
~ mini frame gambar




Menang are u lucky enough.... =)

 kaHatiku gumbira.....
happy td x ilang ag,pastu dapat berita menang lagi...
yeaaahhh....dapat 2 kemenangan hari ni....
yang td dari Queenpink...
yang ni pulak dari Rosie...

nak tengok full result,,klik  SINI

ini antara hadiah yang akan pemenang dapat...
menarik kan???




~ kemenangan ke-6  tahun 2011 ~





1st GIVEAWAY:Love From INDIA

klik banner untuk join...

tag :
izzara
wanie
KH

TARIKH TUTUP : 23 JUN 2011

Menang Lucky Follower by Quennpink

Salam 1 Malaysia....

Petang ni xde moOd sangat nak join contest...
just BW jew...pastu tiba2 nampak result Queenpink Lucky Follower..
dengan suka hatinya ternampak my link kat menang mini mug...
yeeaahhh...lame dah x bertuah...Alhamdulillah...
ramai yang menang...klik SINI kalo nak tengok full result..





~ kemenangan ke-5 2011 ~









Monday, 20 June 2011

Jom Teka Bersama Diariummi!


klik banner untuk join..

Tarikh Tutup : 30/06/2011


GA Ashraf Sudah 1 Tahun


klik banner untuk join,,,


~ semoga Asyraf jadi anak yang soleh...
~ semoga Asyraf dilimpahi dengan kasih sayang Allah..
~ semoga hidup Asyraf diberkati dunia & akhirat.. 






Tarikh tutup : 25 June 2011



Sunday, 19 June 2011

SECOND GIVEAWAY


klik banner untuk join...


nak teka la..63 biji coklat lam balang...

Tarikh tutup : 20 June 2011


~GA Birthday AWA 24 years~


klik banner untuk join..





HAPPY BEZDAY TO AWA..........

I like to wish .......

~ semoga Awa dilimpahi dengan kasih sayang Allah
~ semoga Ulangtahun kelahiran tahun ini lebih bermakna dari sebelumnya...
~ semoga ceria-ceria selalu..

TARIKH TUTUP : 23 JUN 2011


1st GIVEAWAY : ~ Princess House ©


klik banner untuk join...

tag : 
izzara
wanie
KH


GiveAway Gugu Gaga


klik banner untuk join...

tag :
izzara
wanie
KH
n&n
dayah

Tarikh tutup: 15 Julai 2011




GIVEAWAY 1MINGGU 1 BUKU


klik banner untuk join...

18 Julai 2011


salam 1 Malaysia semua
Membaca Jambatan Ilmu...
1 Minggu 1 Buku