Followers

Wednesday, 22 June 2011

Hadiah Lucky Follower by Meoww cat

Salam sayang semua....
korang sihat???
kat Terengganu sekarang ni asyik ribut jew...
tu semua dugaann Allah....

korang dah join Lucky Follower by Meoww Cat???
kalo yang xjoin lagi,klik SINI tuk join,,,
sape2 yang dah join,,boleyh la check nama korang kat SINI..

Lucky Follower ni berakhir 30/06/2011 tau..join cepat2...

HADIAH?????
ish2...kalo hadiah,cepat jew nak tau...hehehe...
hadiah xleyh nak tunjuk ag sbb mesti ramai lagi yang nak join kan??
kalo ramai,hadiah pown bertambah lah...

antara hadiah tuk pemenang :-
~ simpack Happy @ Digi  (sape nak angkat tangan)
~ simpack Celcom Blue (ade ke yang nak??)
~ getah rambut yang cute-mute (banyak tau saya beli)
~ mini frame gambar




2 00 menaip disini:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam...good luck tuk semua peserta yg join!sapa la yg bertuah tue yer.....

fiQ'Ra said...

gud luck utk semua yg join :)