Followers

Sunday, 31 July 2011

GA komen & menang

Selamat tengahari u olllzz....

Lucky Follower by meoww cat dah tamat pada 30/06/2011...
aritu meoww cat dah janji akan buat GA pulak kan...
so, kebetulan hari ni ase nak wat GA komen & menang...
GA ni sangat senang....



senang jew cara-cara nak join GA ni,,,

1) follow blog ni ( xnak follow pon xpe)
2) komen ape2 aje kat SINI - komen anda amatlah saya hargai -
3) nak komen banyak kali pon boleyh...
4) lagi banyak komen,lagi banyak peluang anda untuk menang..


JOM KOMEN KAT SINI......
bukan komen kat entry ni tau..
korang kena klik SINI yang kat atas tu..


P/S : SAPE-SAPE YANG KOMEN AUTOMATIC JOIN GA NI...



Tarikh tutup : 31/07/2011





Saya bertudung dan saya sangat Pretty

JOM TINGGALKAN KOMEN ANDA DISINI


saya rase saya sangat pretty bila bertudung...
selain daripada menutup aurat,bertudung ni menunjukkan personaliti diri kita..

actually segan nak tayang gambar ni..
tapi ok la kan...


klik banner untuk join...

tag : 


Tarikh tutup : 31 JULAI 2011


p/s : sape2 yang datang jenguk sini,sila2 la komen yer...

sape yang rajin komen,saya akan kasi hadiah...

komen banyak2 pown xpe..nnt lagi banyak peluang korang nak menang...



Tuesday, 26 July 2011

jom join GA KOMEN & MENANG

]

korang dah join kew GA ni???
jom la join...sempat ag nih...

Giveaway ni so simple...
xpayah wat entry or follow..(kalo nak wat pown lagi bagus)


then,kalo bertuah, saya kasi hadiah...
komen jew,pastu pat hadiah...



Sunday, 17 July 2011

GIVEAWAY KEDUA PEONY PINKY


klik banner untuk join...

tag : 
wanie
KH

Tarikh tutup : 20/07/2011




SIAPA BERTUAH DAPAT BAJU RAYA DARI Art Z'Zone


terjah Sangselembai untuk join...

tag : 
wanie
izzara
KH


Tarikh tutup : 20/07/2011



Update GA KOMEN & MENANG

................SALAM 1 MALAYSIA.............


korang dah join GA ni??
sape-sape yang x join lagi,boleyh klik kat banner....
yang dah join pon boleyh join lagi...

korang just KOMEN je,automatic korang join GA...
lagi byk komen,lagi banyak peluang nak MENANG...

klik SINI untuk join....
klik SINI terus pown boleyh...

komen banyak,,dapat hadiah banyak...
x susah pon kan...



- PRINCESS SOLEHAH 1ST GIVEAWAY -


klik banner untuk join...

Tarikh tutup : 17/07/2011


GiveAway by Cik Eira Shoppe


klik banner untuk join...

tak tau sangat la pasal kanta lekap tapi saya memang suka yg color brown...chanteQ...
nak mata chanteQ yang macam gurl kat bawah ni...


tag : 
KH
wanie
izzara

Tarikh tutup : 17/07/2011



Contest Mata Menawan


klik banner untuk join...

saya suka pakai contact lens kerana mata saya akan cantik & menawan...




tag : 
KH
N&N


Tarikh tutup : 17/07/2011






Saturday, 16 July 2011

Vote & Menang!


klik banner untuk join...

Tarikh tutup : 31/07/2011



klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG




Lovely Moment Giveaway


klik banner untuk join...

~ oleh kerana saya belum kawen,so, saya cite lovely moment with my BFF..

Kami jadi BFF sejak masuk U 4 tahun lepas...kebetulan kami dari negeri terengganu...so,lagi mudah nak kawan...banyak sangat lovely moment kami ber5...tp yang paling menyentuh hati bila kami celebrate birthday sama-sama mase final year diploma..dah lame kami rancang nak clbrate sesama,tp sume bz ngn esemen,tutorial..then,,telah dipikir2, abis diploma baru pat celebrate kat Pantai Teluk Cempedak...gambar kat bawah ni adalah mase bufday kami semua...kami siap gabung nama lagi tau..nama kami AiZaa AsWaDa...gabungan dr name ain,zaa,asma,wani,linda..tengok la pada kek kami ade tertulis aizaa aswada kan??...
hari tu kami sangat happy..satu hari kami kuar jalan2 kuantan...then, kat Teluk Cempedak, kami sama-sama luah perasaan ape yang terpendam selama ini..kot-kot la ade yang terguris hati or ape2 la...kami sama-sama nangis sbb lepas final year tu, mst susah nak kumpul ramai2...








~kek bufday kami Aizaa Aswada  sweet 21 ~
(kek atas tajaan Ain)



Tarikh tutup : 16/07/2011


klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG




July Giveaway : vote & win


klik banner untuk join...

Tarikh tutup : 31/07/2011




klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG






Menang Lucky Draw

MAKAN KACANG TERLEKAT DI HALKUM,
ASSALAMUALAIKUM....

HARI-HARI MAKAN MEGGI,
SELAMAT PAGI....

Alhamdulillah...pagi ni dapat info dari Greennn Inspiration...beliau info kemenangan melalui FB sbb xdpt nak komen kat my blog...hahaha..kenape ea???sbb me yang gatal tangan duk tekan hide kat komen...so,jadi la camtu..tp dah ubah balik..



see???my name here....tahniah juga pada MamaRifqy & PinkUmmi....




klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG




Thursday, 14 July 2011

Giveaway Cari saya


klik banner untuk join....


saya nampak seseorang duduk di sebelah kanan jauh di belakang pokok..
kat sebelah kiri pokok pon macam ade orang berdiri tp 2 kali pandang macam sebatang pokok..



Tarikh tutup : 22 july 2011



GA LIKE THIS PICCA

Ellismelia

klik banner untuk join...

meoww cat dah vote...




1. Klik LIKE this page..


2. Then gi

kat search photo type "Ellismelia Mohamad"

Then kuar Gambar macam kat banner di atas tu  la... then "LIKE" erkk!!!..
Gambar deqlis dekat Genting di area Dinasour heheh!!!
Vote ni sampai 31st July tau








GA LIKE THIS PICCA

CARA JOIN GA:
1. Buat satu entri. (copy je isi kandungan entri nie pun boleh..sonang kan??). 
2.Meh ramai2x vote! Leh guna Id FB uools, mak, ayah, anak, sedare-mare,kawan2x opis ...dll... 
3. Tinggalkan url entry uools..dan  ID FB  (satu penyertaan boleh vote lebih guna id FB adik abang kakak, makcik dll tau..n inform jer deqlis..)
4. Masukkan banner di atas dalam sidebar uools. (copy je html dah kasik) - tak wajib letak banner kat sidebar  TAPI klu buat lagi bagus:-)
5. Siap. Opps..klu nak add frenz ngan deqlis kat FB pun leh...:-) tq..!
6. Buat yang takde blog tapi ada FB pun leh join.. tinggalkan ID facebook yg dah LIKE my picca di ruangan komen beserta alamat email uools utk mudah deqlis jejak if uools menang nanti. TQ


klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG




Tuesday, 12 July 2011

1st Giveaway by Cempaka Kuning


klik banner untuk join...


tag : 
wanie
KH

Tarikh tutup : 17/07/2011



klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG




Giveaway my first stripe clutch!


klik banner untuk join...

Tarikh tutup : 16/07/2011



klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG




Monday, 11 July 2011

GA Birthday Dari Zie


klik banner untuk join...


***  HAPPY BIRTHDAY  ***

~ SEMOGA PANJANG UMUR DAH MURAH REZEKI ~
~ SEMOGA DILIMPAHI DENGAN KASIH SAYANG ALLAH ~
~SEMOGA DILINDUNGI DARIPADA PERKARA YANG TIDAK DIINGINI ~









Tarikh tutup : 16 Julai 2011





klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG






GA sempena Ramadhan by Cik Gugu

! ! ! anOther stOry tO tell yOu ! ! !

klik banner untuk join...


nama : Izzati binti A Rashid
umur : 22 tahun
study/kerja : Lepasan Diploma UMP..belom pat keje ag  =)


Tarikh tutup : 31/07/2011




klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG






Giveaway FM


klik banner untuk join..

Tarikh tutup : 20 Julai 2011


klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG




..PANGKOR GIVEAWAY..


KLIK BANNER UNTUK JOIN,,,,

Tarikh tutup : 17/07/2011


klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG