Followers

Wednesday, 6 July 2011

1st Anniversary Giveaway Dunia Sebenar Syida


KLIK BANNER UNTUK JOIN...

pendapat saya tentang shida dan blog shida...

~ saya baru nak kenal shida tapi dah nampak shida ni baik hati sbb nak kasi kami hadiah...accessories laptop/pc lak tu...so,excited ni...

~ actually,blog shida dah ok..simple but nice..blue color gitu...i love blue color..nampak tenang jew kan...tapi kan,kalo gadjet follower tu letak kat atas,lagi senang blogger lain nak follow blog shida...


tag :
wanie
KH
N&N



Tarikh tutup : hingga 100 peserta yang join


2 00 menaip disini:

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

Ok. good luck tau.. saya pon join jgk..
feel free to comment me back.


But, saya nak mntak tlg awk blh? Tolong komen Entri saya yang ni>>
http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

sebab saya masuk GA Contest yng memerlukan komen yg byk dr blogger2 :) tq ye.

shida'R said...

tq2 hehe^^ gudLuck k dear =)