Followers

Sunday, 31 July 2011

GA komen & menang

Selamat tengahari u olllzz....

Lucky Follower by meoww cat dah tamat pada 30/06/2011...
aritu meoww cat dah janji akan buat GA pulak kan...
so, kebetulan hari ni ase nak wat GA komen & menang...
GA ni sangat senang....



senang jew cara-cara nak join GA ni,,,

1) follow blog ni ( xnak follow pon xpe)
2) komen ape2 aje kat SINI - komen anda amatlah saya hargai -
3) nak komen banyak kali pon boleyh...
4) lagi banyak komen,lagi banyak peluang anda untuk menang..


JOM KOMEN KAT SINI......
bukan komen kat entry ni tau..
korang kena klik SINI yang kat atas tu..


P/S : SAPE-SAPE YANG KOMEN AUTOMATIC JOIN GA NI...



Tarikh tutup : 31/07/2011





19 00 menaip disini:

baby said...

npew nk komen piic then dy tulis..no comment allowed..
huhhh~
peniing2 laaahhh..
ur piic nice lorrhh..
hehee..kemass...
ayu2 gituhh..~

nanakimie said...

xboleh nk komen kt entry tu..

tiefazatie said...

bagusnya die..hee..
darl..tq ye inform ifa..=)

QUEENPINK said...

SALAM

QUEENPINK DAH KOMEN..HUHU..SEDIH KERANA TAK TERPILIH DALAM TOP 3 LUCKYDRAW MEOW

Cik Rose Cute said...

hihihi datang balas balik atas kunjungan Meowww...

Nisa' Azman said...

dh komen dh td, hehe.. gud luck tau!!

Nida said...

nak komenlah... mana tahu ada rezeki...:)

Kak nida cadangkan gadget follower tu letak bhgn atas.. senang pembaca nk follow

Cute MuM said...

dah komen..

Nida said...

komen kedua akak...

akak suka sangat kucing-kucing pada header tu..... cute sesangat

Nida said...

seterusnya..

Kalau boleh.. bahagian comment ini buat pop up windows.. mungkin memudahkan pembaca utk bg komen

meoww cat said...

@Nida : thanx for ur komen..tp bukan komen kat entry ni tau..ena klik SINI yg kat atas tu...

cikpuanhady said...

me nak try komen kat entri pemenang ga, tapi takde link..nak gitau me ada buat tq entry, publish jam 2.48 ptg nanti kt blog bawah ni..

Belog kami :Notre Belle Histoire

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam meowwcat..jom join!http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-mahu-jadi-ratu.html

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hope berjaya k :)

boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot

Cik Rose Cute said...

jom..join giveaway ni...

http://ibu-aqil.blogspot.com/2011/07/1st-giveaway-kenapa-aqil-menangis.html

hamzah ian said...

comel2..

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/ga-komen-menang.html

Penggemar Coklat said...

dah tutup..heheh

btw ada entri untuk korang semua ^^

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/08/pemenang-ga-lets-go-green-save-earth.html

Wanita2u said...

Salam mesra. :)
Kak Fash nak ajak join giveaway dari Wanita2u. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Main website : www.wanita2u.com