Followers

Saturday, 16 July 2011

Lovely Moment Giveaway


klik banner untuk join...

~ oleh kerana saya belum kawen,so, saya cite lovely moment with my BFF..

Kami jadi BFF sejak masuk U 4 tahun lepas...kebetulan kami dari negeri terengganu...so,lagi mudah nak kawan...banyak sangat lovely moment kami ber5...tp yang paling menyentuh hati bila kami celebrate birthday sama-sama mase final year diploma..dah lame kami rancang nak clbrate sesama,tp sume bz ngn esemen,tutorial..then,,telah dipikir2, abis diploma baru pat celebrate kat Pantai Teluk Cempedak...gambar kat bawah ni adalah mase bufday kami semua...kami siap gabung nama lagi tau..nama kami AiZaa AsWaDa...gabungan dr name ain,zaa,asma,wani,linda..tengok la pada kek kami ade tertulis aizaa aswada kan??...
hari tu kami sangat happy..satu hari kami kuar jalan2 kuantan...then, kat Teluk Cempedak, kami sama-sama luah perasaan ape yang terpendam selama ini..kot-kot la ade yang terguris hati or ape2 la...kami sama-sama nangis sbb lepas final year tu, mst susah nak kumpul ramai2...








~kek bufday kami Aizaa Aswada  sweet 21 ~
(kek atas tajaan Ain)



Tarikh tutup : 16/07/2011


klik sini untuk menang....GA KOMEN & MENANG




0 00 menaip disini: